Drkbrfo Kızlar aksam yemek menüleriniz neler bugün biraz rahatsızım zor olmayan kolay basit yemek önerilerinizi alabilirmiyim🙏
NmalkoC Drkbrfo bende bugün kolay yapacağım tavuk çorbası ve mantı yapıp buzluğa atmıştım önceden onu pişiricem
ataamom uykusuzanne__ akşamlari yemeklerin yanında salata tüketen insanlara imreniyorum eşim hic yemiyor o yemedigi icin benimde yiyesim kaçıyor 🥹
uuuuuuu Drkbrfo Yayla çorbası Ciğer sote Tablaci salatası Tatlı olarakta geçen gün markette aşure vardı aldım onu pişirecegim
eebru1234 ataamom Mutlaka yiyin. Diğer türlü yavan geliyor ya yoğurt ya da salata olması lazım benim için 😂
deleted20517 Drkbrfo ma aile çok hastayız resmen kırılıyoruz bende makarna çorba yapicam anca halim var😪
Umena Drkbrfo eşimin arkadaslari gelecek Menü Mercimek çorbası Köfte patates fırında Pirinç pilavı Mor lahana salatası Çoban salata Yufka tava böreği Sütlaç 🧚🏻🧚🏻🧚🏻
ataamom eebru1234 genelde içecek tüketiyoruz alışmışız içeceksiz yemek yiyemiyoruz dediginiz gibi yemekler yavan geliyor☺️
Eylul301023 Drkbrfo kıymalı karnabahar ve kuru patlıcan dolmasi yaptım basit olarak makarna yapin yiyin en güzeli hastaysaniz