asyayca Kızlar selamınaleyküm, bebeğim 10 aylık ve sanırım üşütme kaynaklı hasta oldu balgamlı gibi bir öksürüğü ve burun akıntısı var gece hep ağlayarak uyandı, öksürük çok rahatsız edici öksürürken uyanuyor ne yapabilirm öksürüğe iyi gelmesi için
ilknur_3563 asyayca şuracıkta bende bekleyim kızım 6 aylik kızımda öyle tam geçti diyorum hop başa sarıyor gene ayni
cokbilmismom asyayca ateside var mı bizimkinin bunlara ek birde ateşi çıkıyor. Doktor calpol verdi ve sekrol şurup verdi. Sizde bence doktora gidin. Solunumunu dinlemesi lazım ona göre yönlendirir burdan kimse size ilaç tavsiye etmez edenlere de aldırmış etmeyin her çocuğun bünyesi ve hastalığı farklı
Sinemeyra asyayca 18 aylık kızımda öyle hava veriyorum burnunu açıyorum karadut özü veriyorum bekliyorum geçerse inşAllah benimkinde bronşitte var
Deletedmom_984 paptya_perisi doktor onayı olmadan ilaç önerisinde bulunmayın bence ya kötü niyetle demiyorsunuz eminim ama bebeği daha küçük ya bir şey olursa allah korusun , öksürük için burun temizliği başucuna karanfil soğan oda nemini ayarlama ve soğuk buhar verme yapılabilir benim bebeğim de öksürüyor bı yazdıklarımı uyguluyorun rahatlattı
aura_meselesi_bu_sekerim paptya_perisi az az sabah akşam ilaç ver peditus.yarım tatlı kaşığı falan Sevgili happy kids cocuk uzmanimiz receteyi yazdi Hemen uygulayin