tubaarda Merhaba hanımlar oğlum geceleri sürekli uyanıyor altı temiz karnı tok olduğu halde niye böyle çözemiyorum kucağıma alıyorum uykuya geçiyor 1 saat sonra tekrar aynı şeyi yaşıyoruz
sibeldogu tubaarda diş çıkarır belki azılar zor oluyor gece sık kalkıyorlar ama öyle bir durum varmı acaba
Cisemcagan17 tubaarda diş hazırlıgı 19+9 günlük 2 aydır anca çıkardı köpek dişlerini kendide yoruldu yavrum bnde
mucizemveannesii tubaarda 14 aylık kızım üst azı dişini çıkartıyor sureklı aynı şeyleri yaşıyoruz bıde üstüne soğuk algınlıgı eklendı mahvoldu yavrum azıcık uyusa bu defada öksürük bırakmıyor uykusun delı olduk
tubaarda sibeldogu ağrı kesici içiriyorum belki ağrısı vardır diye ama bi değişim olmuyor damaklarınıda kontrol ediyorum aslında bişey göremiyorum
sibeldogu tubaarda oğlum da 17 aylık ta acaba mı demiştım biz 15-16 aylıkken dişten sıkıntı yaşamıştıkta 18 aylık atağınamı erken girecek acaba
tubaarda sibeldogu bilmiyorum ki genelde herkes diş diyor gördüğüm kadarıyla teşekkr ederim sizede ❤️
aynenncnmmm tubaarda kızım 16 aya girdiği an azıları çıkarmaya başladı 3 azıyı aynı anda çıkardı sağ alt azı ve yan kesicileri 3ünüde aynı anda patlattı o sağ alt azı 15 günde 15 sene yaşlandırdı. Gece 5te oturup kızımla ağladığımı biliyorum o dereceydik. 🥲