sekerportakalix Caiz değil miş ve ben yeni öğrendim internetteki hocalar öyle soyluyor bu konuda bilgisi olan var mı acaba
smnbr sekerportakalix Sen yine dini bişi sormuştun buralara Burdakiler hoca mı? Aç diyaneti sor Alo 190
elisa2705 smnbr Ay herkez her konuya herseyi sorarken sorun yok amaa😂 ilgini cekmiyorsa gec bu kadar basit🤓
sekerportakalix smnbr pardonda dini konular sormak yasak mı burda? Ayrıca benim sorularım sizi neden rahatsiz ediyor . Ha birde belki dini bilgisi iyi biri vardır burda .sizene bundan ayrıca nereye be soracağıma ben karar veririm siz değil
PPrensannesiiii Vadesiz hesaplara faiz işlemez bildiğim kadarıyla harama girmiyor. Vadeli hesap olsa faizi de olur öyle caiz değil.
sekerportakalix PPrensannesiiii bende öyle biliyordum ama .banka karşılığında fiziki altın vermiyorsa günah mış bunu tam anlayamadım
sekerportakalix elisa2705 ay evet ya geçende gene gelmiş postuma bilgi vermek dışında herşeye burnunu sokma müdürü sanırım hanfendi
smnbr sekerportakalix Burada sorup yanlış bilgiler almak yerine Diyanet e sor diyorum Ne güzel tavsiye veriyorum Doğru yola itiyorum
smnbr sekerportakalix Takılıyorum şekerim Bakalım beni hatırlayacak mı diye 🤭 Ama sorduğun sorudaki o hocaların kafasına tüküreyim ben😂 Onlara hiç saygı duyamam