Ladimaki Şifremi unuttum nereye girip bakmam gerek. Bakdım bulamadım nerden bulabilirim. Bilenler yardımcı olabilir mi.
amazontuba Ladimaki mail e giriş yaparken şifremi unuttum derseniz telefonunuza ya da yedek mail e yenileme kodu geliyo diye biliyorum mailiniz şuan açık mı
tuzludakota Ladimaki tamam çıkış yapın hesapları yönet deyin hesabı kaldırın tekrar girmek istediğiniz de şifremi unuttun deyin arkadaşın anlattığı gibi
amazontuba Ladimaki çıkış yapmanıza gerek yok soldaki üç çizgiden en alta inin ayarlar var ona tıklayıp mail adresin izin üzerine tıklayıp ordan en üstte hesabımı yönet kısmında sanırım şifre değiştirme var
Elayberosmom Ladimaki hayır çıkış yapmayom google dan hesabını yönetin kısmından google hesabınızı yönetin var ordan güvenlik kısmına tıklayıp şifrenizi değiştirebilirsiniz kayıtlı tlf numarasıyla
Ladimaki tuzludakota Elayberosmom amazontuba Ya beni mazur görün. Resim atma şansınız varsa atabilirmisiniz. Ben yapamadım görsel olarak belki yapabilirim. 😒
Audrey_ Ladimaki Gmail yüklüyse telefonunuzda sağ üstte adınızın baş harfinin olduğu yere tıklayın hemen altında Google hesabınızı yönetin diyecek oraya da tıkladığınızda güvenlik yazıyor oradan yapacaksınız