ozermensure Arkadaşlar bebeğim 9 aylık oldu boy kilo kontrolüne gittik kilosu 9.400 boyu 69 çıktı boyun abi tık kısa dediler sizin bebeklerin boyu kaç kafama takıldı kaç gündür
poyrazmom2604 ozermensure bizde 9 aylık olmak üzereyiz şuan 8 ay 17 günlüğüz 8 ay 11 günlükken kontrolde 9.200 boyuda 72 cm çıktı bence sizinde gayet normal
ParlaMom ozermensure doğumda boyu kaçtı? Bebeğin düzgün geliştiğini gösteren ilk kriter boydur kilo değildir bilinenin aksine. O yüzden ek gıdada daha da vitaminli şeyler vermeyi deneyin et tavuk balık gibi. Bir de tahin verin her gün
imaddesi ozermensure bazen bacağını tam açmadan ölçüveriyorlar, 1-2 cm hata payı oluyor bence Bizim bi kere geçen aya göre eksik ölçtüler 🙄
leylannpembemontu Başka bişey sorcam 9 aylık olmak üzere bebeğim kontrol için ne zaman aradılar bizi hala arayan yok
ozermensure leylannpembemontu arayan olmadı asi kartın anot susmuslerdi ona göre gittim sağlık ocağına aşısı yapıldı hastaneye de kendim randevu alıp gittim rutin kontrol için geldik dedim
mirooooo ozermensure geriden geldiğini söyledi doktorumuz herhangi müdahale etmedi kan değerlerine bakıldı vitamin vs iyi olunca bişey önermedi
ebrulim0 Biz de yeni 10 aylık olduk geçen aya göre boyu hiç uzamamış 74 cm benim de çok kafama takıldı acaba vitaminli beslenmiyor mu diye doktor bol bol avakado muz et türü şeyler yedir dedi
bebeklihayatt137_ 9aylik bebegimin kilosu sizinkiyle aynı sayılır 9kilo boyu 76cm boy birazda genetik bence