Birprensannesi____ Hanımlar 5 gün oldu var geçmedi ne bu ayaklarımda var ve boynundan aşağıya var anlamadım gitti boynundan aşağıya olan aylardır var da ayaklarım yeni oldu 🤦🏻♀️
aylincee Birprensannesi____ aylardır var demişsiniz su çiçeği olamaz o zaman.Belli bir zaman sonra söner çünkü.Cildiye Dr en iyisini bilir yine de
Birprensannesi____ aura_meselesi_bu_sekerim Evet bende int ten bakınca öyle yazıyor anlamdım gitti ya randevu da düşmüyor cildiyeye gideyim 🤦🏻♀️
aylincee Birprensannesi____ kaşıntı var mı ? Su ciceginde sulu sulu olur ve vücutta önce baş bolgesinde başlıyor sonra tüm vücuda yayılır
Birprensannesi____ aylincee Evet kaşıntı var ve dediğim gibi boğazımdan göğüsüme kadar var tesettürlüyüm atamıyorum işte ama ayaklarımda yeni çıktı o çok kötü kaşınıyor
Esra1202 El ayak hastalığı aylarca kalan bı şey değildir ki.. ayrıca yetişkinleri de çocuklar gibi etkilemez
Esra1202 Siz mutlaka bir cildiyeye gidin. Deri ile ilgili başka bı hastalıktır. Bu su çiçeği falanda değil. Aylardır var demissiniz
meryyaydin Birprensannesi____ Valla uyuz ve el ayak hastalığı olabilir. Gidin cildiyeye ne kaybedersiniz ki