handan1112 Kızlar sab simplex damlaya başladım ama sanki uyku yapıyor gibi bide 3 kere 3er damla veriyorum az mı veriyorum ?
pinartmd handan1112 yenidoğanken başladık 4 aylik olcaz nerdeyse hala kullaniyoruz gunde 4 kere 10 damla
sekerbebeginannesi handan1112 ben kullanma kılavuzunda yazdığı kadar verdim, uyku bence bebegi rahatlattigi için yapiyor
silanvarol Az gıbı bn ılk basta gunde 3 kere 5 verdm. Bı hafta sonra gundr ıkı kere 8 damla seklınde bzde hc te uyku ypmadı keske yapsa braz uyusa😢
aysegulcbo1 pinartmd memnun kaldınız mı nasıl bize de dün verdi doktorumuz günde üç kere 10 damla şeklinde bir aylık bebeğim
ezgunal handan1112 bizimde doktorumuz önerdi herkes en iyisi dedi , 4 kere 10 damla dedi bize de hatta hala rahat hissetmezse 15e çıkar yurtdışında ailelerin 20 damlaya kadar kullanıldığını duymuştum şuanlık rahatız şükür tüm bebişlere şifa olsun ❤️
pinartmd aysegulcbo1 gaz sikismamasi icin vermişti her emmeden sonra sirtina pat pat yaptığımızda gazını hemen kolayca cikardi arti probiyotik damlada kullandik
1prensessannesi handan1112 bize doktorumuz günde 4 kez 15 damla demişti ama benim kızım hep kustu sevmedi onu bıraktım biogaia kullanmaya başladık 5.aya kadar kullanmistik tavsiye ederim iyi geliyor. Ve evet sab simplex bana da uyku yapıyor gibi gelmisti