yavuz473_ Kızlar oğlum 6 aylık iki tane dişimiz var malesef birde hasta oldu öksürük çok fazla yardımcı olabılcek önerilerinizi bekliyorum
uykusuzanne__ yavuz473_ öksürük için ilaçlar oluyor doktora götürseniz verir diş içinde jeler var onlar çok iyi geliyor
kurabiyevarsimitvar uykusuzanne__ jel zararlı diye kullanmadım ama dayanamadım artık çok kötülendi sürdüm birkaç defa hiç işe yaramıyor ya sürer sürmez şappur şuppur emiyor resmen jeli ondan mı ki
uykusuzanne__ kurabiyevarsimitvar iyi jeler var canım ağırı kesicili onlardan al kullan bebek çok rahat eder
efnanveannesi1 uykusuzanne__ Hangileri acaba kullandıklarınız ben cuma günü doktora sorucam ama artık 3-4 gündür uykuya geçemiyoruz bu dişler yüzünden bugün alıcam mmecburen dayanma gücüm kalmadıı
uykusuzanne__ efnanveannesi1 ben yurt dışındayım Burdaki marka orda yoktur ama siz doktora derseniz ağırı kesicili jel diye o yazar ben Türkiye de yazdırmıştım orda kızıma kullanmıştım ama adını bilmiyorum
tasfunda Benimde bebeğimin diş sancıları vak “calgel” kullanıyorum etkili ve güzeldir birde granül şeklinde “tetagil” var bunuda araştırabilirsin ben ikisinindende memnun kaldım gündüzlerinde eline pırasa yada taze soğan veriyorum