caglaay ilay-mom ama nasıl görünüyorum yazmadım ki nasıl görünüyoruz yazdım bide sorum ankette yazdım 😂 Allah Allah neden böyle oldu ki hajsj
caglaay sedefff2023 aa bir tek sende mi görünüyor valla bence sabitlenmeyi hak edecek bir post ama bozuk nsjsjjs
sedefff2023 caglaay ay evet bence bozuk değil yanlış anladılar lütfen sabitleyin bunun cevabını bende çok merak ediyorum 😂
caglaay [silindi] shsjjsjsjsh ya nasıl herkes böyle sandı cidden anlamadım bende atıcam bi foto şimdi 😂😂
caglaay [silindi] nasıl görünüyorum demedim ki nasıl görünüyoruz dedim 😂 başlığımı düzeltip sabitler misiniz en yetkili kişiler 😂😂
caglaay sedefff2023 inşallah şu başlığımı düzeltip sabitlerler bende sabitlerlerse ödül olarak fotoğraf atarım karışıklıkta çözülmüş olur jsjsjjs
NewMomm1 caglaay hahahahaha kimse anlamamış ama ben anladım anketi. Ön kameradaki gibi olmadığımız kesin ben ayna diyorum 😂 arka kamerayı istemem hahshahsha
caglaay [silindi] a bakın böyle hiç düşünmemiştim çok mantıklı inşallah başlığımı da düzeltirler 🤷🏼♀️