simgecan Safissssss bizde de ayni şikayetler henüz gitmedik ama diyete gireceğim yarın itibariyle bakalım düzelme olcak mı
MuhammedAmine Safissssss ben gaz için gittim oğlum 13 ay 5 günlük doğdu doğalı kıvranıyor gazdan azalacağı yerde gün geçtikçe çoğalıyor
Lidyabebek Safissssss biz gittik canım muayene için de ciddi bir ücret ödedik😅 fakat ne mi oldu yapılması gereken herşeyi yapmışsınız dedi bebeğimi muayene edip alerji için diyet listesi verdi yolladı. Kendi doktorumuz kakada kan ve balgamdan dolayı test istedi gaitada gizli kan çıktı enfeksiyon temelli olabilir dedi çünkü lökosit vardı. Antibiyotik içti kızım lökosit geçti ama gaitada gizli kan hala vardı. Ardından doktorum inek sütünü ve içinde süt ürünü olan herşeyi kes dedi o zaman sadece anne sütü alıyordu. Kestim ve gaitada gizli kan negatifleşti. Alerji kesinleşti ve gastro test yaptırtmadan bütün alerjik gıdaları kesmemi söyledi ve liste verdi. Şuan 9 buçuk aylığız çok şükür yaklaşık bir ay önce geçti alerjisi
SibeLina @[silindi] Ben de bebeğimin kakasında kan olduğu için süt ürünleri diyetine başladım fakat geçmedi doktor gastroenteroloji ye yönlendirdi Acıbadem Halkalı Vildan hn iyi dedi ama bilemiyorum ne yapacağız ne gibi tahliller yapıyorlar gidince biliyor musunuz
[silindi] SibeLina bize normal kan tahlili yumurta süt buğday alerjisine bakiyo kanda bi de gaita tahlili bu tahlillerin hicbirinde alerji veya kan cikmadi bizde
[silindi] SibeLina yumurtaya da olabilir alerjisi veya coklu besin alerjisidir tahin susam cikolata domates kirmizi et tavuk balik vs. Hicbirini yemedim ben
SibeLina [silindi] yumurta tahin süt ürünü ve dana eti yemiyorum ama tavuk ve balık yiyiyorum Bezmiâlem hastanesine randevu aldım iyi midir bilmiyorum 🤷🏼♀️
[silindi] SibeLina tavuk yumurtanın çapraz alerjeni balık bizde alerji yapiyodu mesela bilmiyorum ki o hastaneyi
MuhammedAmine Safissssss sonuç kabız olmasın diye şurup verdiler bu kadar😒 kabız değil zaten . Ama muayeneleri çok iyi kilo boy vs vs tüm fiziksel özellikleri not alıyor persentil tablosunda değerlendiriyor gibi gibi . Ben Kanuni’ye gittim memnun kalmadım başka bir hastanede yine gidicem
MuhammedAmine Safissssss kaç aylık bebeğin ? Eğer büyükse normal benim oğlumun kilo verdiği bile oluyor dönem dönem 13 aylık