bebegimiopmelutfen ve en zorlayıcısı çok unutkanım ve dikkatsizim ama öyle böyle değil. günlerce aradığım leke çıkarıcısı buzdolabından çıkar☺️ şifrelerimi telefon numaramı insanların adını her şeyi unuturum.
motor kabiliyetlerim bazen çok zayıf. basit şeyleri bile yapamam sürekli üstüme dökerim. gibi gibi genel olarak odaklanamıyorum hiç bi şeye.
bebegimiopmelutfen öncelikle çok çabalasam bile her yere geç kalmam. hiç bir yere vaktinde gidemedim bugüne kadar işe okula randevulara. sürekli müdürün odasına çekilip uyarılırdım geç kaldığım için. en son yetişemediğim için işimden ayrıldım çünkü her gün rencide oluyordum ama elimde değildi yetişemiyordum vaktinde. zaten ben çıkmasam onlar çıkaracaklardı.
sonrasında insanların konuşurken istemsizce sürekli ya laflarını bölerim ya da tamamlarım dayanamıyorum
Bu anlattıklarınızda sanki beni anlatmışsınız
Özellikle laf kesmem
Sürekli rencide oluyorum
Eşim kaç kez kızdı her seferinde utanıyorum ama elimde değil
Nefret ediyorum bu huyumdan ama anlatamıyorum istemeden farketmeden yapıyorum
Aşırı sabırsızım tezcanlıymışım mesela farkında değilim ama herkes diyor
Sanırım sabırsızlığım yüzünden diyorlar
Nikahıma bile geç kaldık 2 saat sonra kıyıldı mesela
Çok dağınık değil de düzen yoktur ama dediğiniz gibi bir anda bana bir geliyorlar hani bir çizgi film vardı rahat koltuk bilir misiniz bilmiyorum öyle hızlı her yeri toparlıyorum falan
Bu yazılarda sadece telefon konuşması durumu yok bende o kadar
Mesela odaklanamam dikkatim çok çabuk dağılır
Sürekli konuşmak isterim sürekli
Aşırı unutkanım hangi birini saysam bu konuda bilmiyorum
Mesela birde şey var aslaaa totomun üzerinde sabit duramam
Bir sandalyede oturuyorum ya mesela sürekli oynuyorum hareket ediyorum ayaklarımı totomun altına alırım bağdaş kurarım
Yatakta da öyle sürekli hareket ederim
Birkaç işi aynı anda asla yapamam
Bu arada oğlumda da şüphesi var DEHB
Ve büyük ihtimalle de var küçük olduğu için tanıyı koyamıyorlar