Mygirlmybaby Kızlar buzlukta ki anne sütünü bebeğime nasıl yapıp vericem..birde 13 gün oldu doğum yapalı kananam bitti. Abdest aldım ibadet edebilir miyim yoksa 40 gün beklemem mi gerekiyor
sltny Mygirlmybaby 40 gün beklemen gerekiyor evet. Dondurucudan sonra buzdolabına indir usul usul buzu çözülsün. Ertesi gün benmari usülü ılıt sütünü
gzmmt Mygirlmybaby Buzluktan indirip sıcak suda bekletip veriyorum valla ben Kanaman bittiyse başlaayabilirsin diye biliyorum bende 40 beklemene gerek yok
Okuyannanne sltny kafanıza göre fetva vermeyin lütfen Hayır 40 gün beklemenize gerek yok ben kendim de hafızım ve hafız hocasıyım kanama bitince tamamen beyaz görünce namaza başlayabilirsiniz
kmomm Önce normal su dolu kasede çözdür sonra biberona doldur biberonu da sıcak su dolu kaseye koy ılıyınca içirebilirsin. Direk sıcak suda çözdürmeyi önermiyorlar
canmanayvesuyu kmomm hayır buzdolabının normale kısmında çözülmesi gerekiyor sütün kendi kendine suda falan değil
kmomm canmanayvesuyu bu çok uygulanabilir bisey olmuyor malesef her zaman. Acil kullanılması gerektiğinde planlı değilse bu şekilde çözdürülüyor illa bir gece önce buzdolabının alt kısmına alınması gerekmiyor