Mrvykn Kızlar önerebileceğiniz kitap var mi bebeğime okuyabileceğim ve\veya eline verip onu oyalayabileceğim? Önerilerinizi bekliyorum 🤗
Bsrylmz Mrvykn elmer serisi var kızım çok seviyor e bebek de var, klasikleri de büyük resimli bulmuştum küçük bir fuardan 3.ayından itibaren okumaya başladım okumasam bile resimlerine baktık ben anlattım falan şuan 5,5 aylık ama çok seviyor kitapları inşallah hep sever🤗
Ayb Mrvykn merhaba sizi bebek ve kitap konulu bşr yazıya etiketledim fikir vereceğini düşünüyorum sevgiler
Mrvykn ‘Diş kaşıma kitabım’ var internetten bulduğum. ‘Döndür ve öğren’ var. Bu gibi kitaplar sizce nasıl?
Mrvykn Cnprtk 5. Ayına girince okumaya başlayacağım ben canım. Hayalim, bebeğimi masal okuyarak uyutmak. Tabi ilk önce uykusunu düzenlemem gerek, şu aralar çok karmaşığız ☺️ Gün içinde de birlikte kitap kurcalamak istiyorum ayrıca 😇 bakalım 🤗
Mrvykn Bsrylmz öyle mi ne güzel. İnşallah hep severler kitapları bebişlerimiz. Bahsettiğiniz kitaplara kitapyurdundan baktım şimdi, geçici olarak temin edilemiyormuş. Eğer bulabilirsem mağazadan yoksa da internetten bulup alayım. Çok teşekkür ederim ☺️
HuulyaA Bizde elmerbserisini okuyoruz resimleri kızımın ilgisini çekti internetten araştırdığım kadarıyla organik kitap serisi de öneriliyor iyi uykular arkadaşlar vb.
HuulyaA https://www.idefix.com/Kitap/Iyi-Uykular-Arkadaslar-Organik-Kitap/Cocuk-ve-Genclik/Okul-Oncesi-6-Ay-5-Yas/Masal-Hikaye-Kitaplari/urunno=0001857134001 beyaz balina yayınlarının kitapları bu ve bir kaç kitap daha var
Dorukdamla Hamileyken basladim kitap okumaya şimdi 2 aylık oldu devam ediyorum kısa ve karmaşık resimleri olmayan canlı renkleri olan kitaplar seçmeye çalışıyorum. Hatta e bebekten ilk zeka kartlarını gösteriyorum algısının gelişmesi için tavsiye ederim
Mrvykn Dorukdamla kitap okumaya bende okuyorum da benimkiler roman 😁 oğlum sana göre söz kitap alacağım dedim, şimdi bakınıyorum işte. Türkiye’ye gideceğim perşembe günü, kitaplarla geri evime dönmek istiyorum. Oğlum İçin liste hazırlıyorum 💚 önerileriniz için teşekkürler
Btlszr Mrvykn Dokun hisset kitaplar alabilirsin benim ki 13 aylık doğduğundan beri okuyorum çok şükür dinliyor o da uyumadan önce kanguruyu öpeceğim, akıllı tilkinin masalı, işte ben, çiftlikte bunlar da az yazılı bol resimli oğlumun en sevdiklerinden
Btlszr Mrvykn ayrıca instagramda bizneokuduk aryavekitapları sarpkitapokuyor vs takip edip kitapların içeriğini görebileceğin çok sayfa var 🌱🌿