ilknurhzl Arkadaşlar benim kan grubum A+ eşimin kan grubu AB+ ama kızımız 0+ sizce normal mi fen bilgisi öğretmeni komşum var kesinlikle imkansız diyor kızımın kan grubuna bidaha baktırdım acaba yanlış mı diye ama 0+ ben kan grubumdan eminim eşimde eminim diyor ama yinede ikimizde kan grubumuza baktiricaz tekrar böyle bir imkansızlık olur mu yoksa normal mi ? İnsanın aklına neler geliyor spinal doğum yaptım hatırlıyorum da kızımın yüzünü aslında eminim ama bilemedim insanın aklı kurcalanmiyor değil
Gme1709 ilknurhzl bence siz tekrar kan baktırın kan gruplarında bazen değişkenlik gösterebiliyor 23 senedir B grubu bildiğimiz kardeşim dün yeni işe gireceği vesile ile Ab olduğunu öğrendi daha önceleri de defalarca kez bakılmıştı halbuki
Kuzularinanasi ilknurhzl A pozitif demek A0 aslinda.ama AB ise esiniz budurumda 0 kan grubu cocuk olmaz imkansiz.cunku 0 olmasi icin A veya B olmali anne baba ,,,ya siz yanlis biliyorsunuz kan gruplarinizi tekrar baktirin.
Kuzularinanasi ilknurhzl yarin valla gidip hemen kan grubu testi yaptirin.saglik ocaklari da yapiyor.hem kendiniz esiniz ve bebegin de yapilsin tekrar.emin olun.muhakkak hata var.sonucu da buraya yazin valla merak ettik simdi cok
zadak Asla ama asla o kan grubu çıkamaz, ya sizinkiler yanlış ya onunki Fen bilgisi öğretmeni vs değilim ama biyolojim çok iyiydi aşırı güvenirim bu konularda
miraykrm Nikah işlemleri için sağlık ocağında kan vermişsinizdir e nabızınıza bakın kan gurubundan emin olun iki kişi 0+ olmadan o kan gurubu olması imkansız
ilknurhzl miraykrm kiz allah senden razı olsun bacım ben o kadar emindim ki sen söyleyince nikah tarihimizdeki sonuçlara baktım hemen ve bilin bakalım kim yanlış biliyormuş kocam ⚠️😁 eşim B pozitifmiş içim çok rahatladı valla
Gzdzeynep ilknurhzl ben de a ya da b olmalı kan grubu bebeğin sıfır olması için yazacaktım çünkü benim ve eşimin a+ büyük kızımın 0+ kan grubu.
altioktuana ilknurhzl ayy iyi bari sevindim. Bizim de benzer şekilde ben B eşim A kızım 0 Bu olabilir
altioktuana ilknurhzl selamlar evet doğru demişler 0 olması imkansız Eğer siz AB+ eşiniz A+ ise Ya A+ olabilir ya B+ olabilir ya da AB+ olabilir genetik olarak başka seçenek yok Bence tekrar test yaptırın hepiniz için bir yanlışlık olmalı bir durum söz konusudur.
Efy Sizin kan grubunuza bakmışlardır zaten hamileyken e nabızdan bakın isterseniz ben hamile olana kadar kan grubum A- diye biliyordum hamile olunca AB- olduğumu öğrendim ya sizin ya eşinizin yanlıştır muhtemelen
Dmt-01 ilknurhzl valla benim eşiminde anne baba a b filan pozitifler ama eşim 0- yani istisnalar olabiliyo demekki