Mervan Bebeğim 3 ay 16 günlük 1 haftadır meme reddi var memeye geldiği gibi çığlık atıyor mamayi seviyordu takı 2 gün e kadar hiip 1 kullanıyorduk 2 gündür onuda diliyle itiyor midesini bulandırıyor bende dün bebelac gold nutrikonfor aldım ama onda da böyle parçacıklar kalıyor ve erimiyor bende mi bir şey var anlamıyorum ki ben ne yapcam onu bilmiyorum çok caresizm ac bu çocuk aç ne olur bir yardım edin
Elfidam Mervan bende bebelac kullaniyorum yaipilisi biraz farkli kutusunu okuyun o parcaciklar godicek calkaladhnzda
iremuhammedd Mervan sma kullanabilirsiniz ben anne sütü haricinde arada sütüm yetmediği zaman veriyorum ve oğlum doyuyor
EfeninAnnesiii Bende kullanıyordum hem erimiyor hemde midesi bulanıp kusuyor içtiğini diye aptamile geçtim sorunumuz ortadan kalktı 🤗
Elfidam Mervan valla benim kiz reflu. Bebelacin o yogun olanindan kullaniyorum ama sert bi sekilde calkaliyorum kopuruyor epey ama kalinti filan kalmiyor
EfeninAnnesiii Mervan aynen öyle erimiyordu aptamile geçince rahatladı çocuk antikolik biberonla vermeye devam ediyorum 🤗