Rez Hanımlar selam Bu acı kahve elbisenin altına lacivert ayakkabı olur mu, araştırmalarım sonucu bu renkler uyumlu dedi ama bilemedim, bu tür ayakkabıları da beğeniyorum şimdilerde moda diye topuk boyu da bana göre, fikir sahibi anneler bakar mısınız
NariNariKiminYari Rez kahve-laci uyumunu çok severim ama bu ayakkabı ve elbisenin kumaşları birbirine uymuyor. Bej renkler daha iyi olur sanki bu elbiseye
ccanasli Rez bence daha nötr renkler daha iyi olabilir sütlü kahve ekru tarzı 1 ton açığı da olabilir
demir2606 Rez kahve çok acı olduğu için yakıştıramadım pek bu ayakkabının taş rengi daha hoş olabilir
alexab Rez bu ayakkabı rengi daha uygun bence bunu giyin laci olmamış. Bunun siyahı bende de var çok hoş duruyor.
ccanasli Rez rugan tokalı olanlar var onlara bi bakın isterseniz şu iki model mesela yine de siz bilirsiniz tabi
alexab Rez elbise paraşüt kumaş olamaz çünkü acayip ince krinkıl polyamid gibi duruyor hafif parlak. Paraşüt kumaş baya kalın ve katı olur bu tarz elbiseler için uygun bir kumaş türü değildir. Bu arada elbisenin değil ayakkabının siyahı bende var.
Rez alexab anladım anladım ayakkabı için dediniz, ben yanlış biliyorum o zaman bilgilendirme için teşekkürler. 🫶
Rez 50krsvertirreekk iadeye götürdüm annem yakaladı güzel kalsın diye:)) emin değildim caydırdı beni, oğlumun doğum günü için giyinmeyi düşünüyorum ama emin de değilim. Bir kaç seçenek daha var, en olmadı kombinlerim hazır olsun dedim :)