Prensesannesi38 Yüzük baget yada beştaş , yada günlük tabileceğim bileklik siz olsanız hangisi daha kullanışlı olur tercih edersiniz kararsız kaldım
temmuzsbl Prensesannesi38 bence bileklik. Kıyafetlerle güzel Bi takı olur hava katar. Yüzük o kadar değil olmasa da olur gibi. Hele bide alyans varsa başka Yüzük çokta gerekli değil bana göre.
meryem_kmr Prensesannesi38 evlilik yıldönümünüz için kendinize hediye mi seçiyorsunuz? Eşiniz içinden geleni almalı diye düşünüyorum
Yusufagahinannesi Dolores ne alaka ağzınızla hediye istenir mi 😂 o istediğiniz şey olur hediye olmaz ki
Dolores Yusufagahinannesi eşi, onun istediği bir şeyi almak istemiştir , eşinden fikir istemiştir, ne var bunda? Bu gayet normal bir şey. Hediye her zaman sürpriz olmak zorunda değil :)
Yusufagahinannesi Dolores süpriz olmak zorunda değil ama ağzımla da istediğim şey hediye olmaz 😂 zaten ondan istediğim şeyi kendimde alırım kendi gidip düşünüp almadıktan sonra ha ekmek istemişim almış gelmiş yemişim gitmiş kaybolmuş gözümde değeri yok ha altın almış 😂 tabi bu benim düşüncem. Allah rahmet eylesin babannem ağzımla istiyim neremle yiyim kızım derdi 😂