aysealb_ Baklavanida İyi bence kilosu benim kızım da 2 yaşında 14 kilo ama hiç göstermiyor zayıf duruyor anlamadım gitti yani boyuda 87 cm
Kedilivebebeli1 Benim oğlumda 25aylık oldu.Genelde herkes zayıf diyor, benimde gözüme zayıf görünüyor ama çok şükür doktorlar iyi diyor.Bizde daha yeni dün tarttım 12kg 86cm. 24aylıkken 11.200dü
Baklavanida Kedilivebebeli1 çok yavaş kg alıyor ya bi tarif sayesinde 11 kg olduk bizde zaten 1yıla yakındır 10 kiloydu
Baklavanida Kedilivebebeli1 evet hastalsnmayançocuk hesabındaki tarifi denedim onun sayesinde aldı 1kg
Baklavanida CocukluKadinManifestosu İntagramda hastalanmayançocuk diye bir kadın var onun sayfasında kg aldıran atom tarifi var o tarife bakın işe yarıyor gerçekten
Baklavanida aura_meselesi_bu_sekerim -1su bardağı ceviz -1su bardağı badem -1su bardağı fındık -1su bardağı kabak çekirdeği içi -1çay bardağı susam -yarım çay bardağı chia -kıvam alana kadar tahin -yarım çay bardağı bal Öğünlerden sonra 1tatlı kaşığı verin diyor sayfada Ama ben 1 2 saat sonra veriyorum hemen yemek istemiyor çünkü Meyve yerken biraz biraz bi meyve az karışımdan veriyorum ya da yoğurda karıştırıyorm bazen de meyve püresi yapıp karışım yapıyorm. Genel olarak avakado ve muzu ezip içine koyuyorum avakadoyu sadece muzla yiyor bende içine karışımdan da ekliyorm Sadece karışımdan yediğinde de ardına hemen su veriyorm yutması kolay olsun diye Sağlıklı kilolar 🥰 şifa olsun 🙂
aura_meselesi_bu_sekerim Baklavanida -1su bardağı kabak çekirdeği içi Bunu nerden bulabilirim Kendim mi ayiklayaym ben onlari ayiklarken yerim ki
Baklavanida aysealb_ ya hiç oturmuyor çok hareketli yemesi de iyi ama yani hani insan bi 100 Gr falan görmek istiyor