demir2606 4-5 Aylık bebekleri emzik tutan anneler varmı bebişi silikon uçla emziriyorum ama asla durmuyor çok huysuz emzik tutturmaya çalışıyorum ama almıyor öneriniz varmı? Silikon uca uygun emzik varmı
susu13 demir2606 benim bebişte kabul etmedi avent mamacoo bibs frigg hiç birini şimdi avent soothie sipariş ettim bi denicem bakalım inşallah tutar
ozgekck Benim bebeğim 3 buçuk aylıkken tuttu bibs kauçuk olanı kucağımda uyuturken göğüs hizamda huysuzdu tutturdum göğsümlede tuttum eme eme uyudu o şekilde
merveems 4buçuk aylığız silikonla emziriyordum bu ara kendi göğsümü tutmaya başladı ilk zamandan beri uyurken phılıps avent emziği tutuyor gün içerinde emmiyor ama
demir2606 merveems uyurken tutsa benim için yeter zaten ama uyurken tutmuyor hangi modelini kullanıyorsunuz aventin
demir2606 metemom_ kaç aylıı olanı kullanıyorsunuz ya benim düşüncem şu silikon uç büyük ya acaba emzik uçları küçük mğ geliyor ağızlarına
demir2606 atarepla philips avent var ama bu modelini bilmiyorum bunu tutmadı silikon uçta bu şekilde meme tutmamasının sebebi silikon uç olabilir mi
metemom_ demir2606 ultra soft air miş canım benimki şimdi baktım birde ben mamojonun slikonunu kullanıyorum