bebitonunannesi_ Bugünki ev işi bittiyse yarınkini belirleyelim. Yarının ev işi ise, mutfak dolap kapaklarının içini dışını siliyoruz 🙌
Birdunyabircennetannesi bebitonunannesi_ Hıhı oğlumda öyle diyordu bacım 😅 Yemek yaptırmayan oğlum anne mutfak dolaplarını sil diyor 😅😅
Zumra_Fatma bebitonunannesi_ yarının odevi yatak odanin cekmecesi duzenlencek ve sadece yemek yapilacak
Mavili-mavilimorcicek bebitonunannesi_ Bana böyle bir bilgi gelmedi.😂Ben de kanepe çeker süpürür silerim banyo tuvalet tamam veeyyy daha yemek yapmam lazım.
lidokain bebitonunannesi_ yok ya ben daha geçen hafta büyük bir temizlik yaptım 😀 benim oğlan 3 yaşında temizlik bende sorun olmuyor artik
bebitonunannesi_ Birdunyabircennetannesi 3,5 yaşındaki çocuk o kadar engel mi? Mutfak dolabını kaç günde bir siliyorsun merak ettim ☺. Benimki de 2,5 biraz mızmız sadece
Birdunyabircennetannesi bebitonunannesi_ Hiç durmayan bir çocuk Sürekli sıkılıyor sürekli sürekli ilgi istiyor Mutfak dolaplarının kapaklarını sürekli silerim ama içlerini çok sık silemiyorum
bebitonunannesi_ Birdunyabircennetannesi benim oğlum da öyle, acaba sıkılıyorlar mı? Sırf bunun için doğurursam şaşırma dkkdkd