sevimakkasli Selamlarr 3 gündür kızımı sütten kestim göğsüm çok doluyor rahatlayana kadar sağım yapıyorum ama yine de gün içinde çok şişiyor başka ne yapabilirim sütün gitmesi için bilgisi olan varsa yardımcı olur musunuz?🌸
YumukluSucurtaa sevimakkasli lahana yaprağını dolaba koyup soğuk soğuk göğsünüze koyabilirsiniz soguklu gittikce değiştirirsiniz kaç aylık bebeğiniz bende 19 veya 21 aylıkken kesmek istiyorum ama çok kararsızım
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala sevimakkasli rahatlayana kadar sağım yapıyorum Rahatlayana kadar sağım yaparsan dolmaya devam eder. Sağım yapmayın. 3günde 2kere sağım yaptım, o da 2,3 çorba k. kadar anca. 3günün sonunda rahatsız etmemeye başladı göğüslerim
sevimakkasli Ertugggg çok düşkündü gece sürekli uyanıyordu gün içinde sürekli meme diyordu artık kesmem gerekiyordu her yolu denedim azaltmayı falan ama yine de bırakmadı bende tamamen kesmeye karar verdim sirke sürdüm bi daha yanaşmadı gece uyuyacağı zaman açıp oynayıp kapatıyor emmek istemiyor sirke kokusunu alınca
sevimakkasli Ertugggg çok düşkündü gece sürekli uyanıyordu gün içinde sürekli meme diyordu artık kesmem gerekiyordu her yolu denedim azaltmayı falan ama yine de bırakmadı bende tamamen kesmeye karar verdim sirke sürdüm bi daha yanaşmadı gece uyuyacağı zaman açıp oynayıp kapatıyor emmek istemiyor sirke kokusunu alınca
sevimakkasli YumukluSucurtaa sürekli emmek istiyordu gece uyumuyordu uyuduğunda da uyanıyordu emmeden bir daha uykuya geçmiyordu bence 17 aylık yeterli emeceğini emdi diye düşünüyorum
YumukluSucurtaa sevimakkasli benimkide aynı gece gündüz de tepemden inmiyor 16+20 günlük falan ne kadar dayanırım bilmiyorum doktorlar en erken yemek yemeyen çocuk için 18 de kesiyorlar 19 damı 21 demi kessem dayanabilirmiyim diye düşünüyorum
derinmavi57 sevimakkasli iki bağ yaş nane al canım onu dondurucuda dondur sonra sütyenin içlerine koltuk altlarına koy böyle sabah akşam yaparsan ağrın sızın olmaz bide kesinlikle sağmaman lazım sağdıkça üretim devam ediyor çünkü