Obsesifkompulsifbozukluluk Erzurum’dan Denizli’ye gelin geldim 25 yaşındayım . 4 yıllık evliyim . 3 yaşında bir oğlum var 💙
Sermec27 Obsesifkompulsifbozukluluk Gaziantep’ten Samsun’a gelin geldim 33 yaşındayım 7 buçuk senelik evliyim 3 oğlum var biri cennette diğeri 3 buçuk yaşında en küçüğü 7 aylık 🥰
Birdunyabircennetannesi Obsesifkompulsifbozukluluk Ay bacım saçmalaaaamaaaaa Kaçmaya çalışıyorum ben buradan Asla yaşanacak bir şehir değil
Obsesifkompulsifbozukluluk Birdunyabircennetannesi neden ki ergen zamanımda tüm fenımenler orada diye hep orada yaşamak istemiştim södöslsöaşaş sanatçılarda orada diye falan sonra hep böyle ilgili çeker oldu
Birdunyabircennetannesi Obsesifkompulsifbozukluluk Bacım aşırı kalabalık trafik derdi berbaaat Sonrasında aşırı pahalı Hangi birini anlatayım İstanbulda yaşanılmaz dediğim gibi hiç hayal etme geldiğin gibi kaçarsın
Obsesifkompulsifbozukluluk Birdunyabircennetannesi ee bizim buralara gelin sizde eşiniz ne iş yapıyor
Birdunyabircennetannesi Obsesifkompulsifbozukluluk Denizli’ye geldim güzel şehir yaşaması nasıl bilemiyorum Grafik tasarımcı İşte taşınabilsem durmam da taşınması zor 😅
50krsvertirreekk Obsesifkompulsifbozukluluk istanbuldan izmire gelin geldim 1 buçuk yıllık evliyim 6 aylık bi oğlum var 25 yaşındayım 😂