AnnaGloria Anlamlı kelimeleri söylemesi için bebeğinizin daha vaktine var her bebek gelişimi sizde biliyorsunuz farklılık gösterir rahat olun emin olun ne kadar düşünürseniz o kadar kötü olur söyleyeceği varsa da birseyler söylemez
momeymen AnnaGloria ara ara evham geliyo cidden bir ara da bu çocuk dönmedi diye evham yapmıştım. Ama geç oluyo benimki cidden. 6 aylıkken dönmüştü.
momeymen mami68 kız öyle deme arkadaşımın oğlu 12 aylıkken konuşuyodu. Hatta 24 aylıktı baya sohbet ediyodu bizle😃 her çocuk farklı tabi biliyorum ama hepimizi bi şeytan dürtmüyo mu iyiraf edin😃 herkes dönem dönem bizimkinde bi sorun var mu olmuyo mu😃
mami68 momeymen yok bana olmuyo daha çok kayınvalideme oluyor😂 Çocuğun senle bi şekil iletişim kuruyorsa anlıyorsa seni bitti bu kadar gerisi gelir yavaştan 18 aylıkken üç kelimesi olsun iki yaş sonrası geliyor
AnnaGloria momeymen bir yaşını alsın merak etme kelimeleri de gelir tabi sen elinden geleni yap zamana bırak tekerlemeler şarkılar oyun oynarken kısa öz konuşmalar küçük anlamaz diye düşünme kayıt ediyorlar