minnakveannesi esilacigdem dünden tavuk çorbam ve etli fırkn yemeğim var biraz bugünde tavuk şiş ve pilav ekliycem menüye bide havuç taraftar ya da pancar onda kararsızım
caylavyu esilacigdem Tarhana çorbası Kemikle et haşlama yaptım patatesli Şifa olsun oğlum ve eşim hasta 🥲
esilacigdem caylavyu çok geçmiş olsun şuan salgın var herkes hasta dikkat etmek lazım 🙏 afiyet şifa olsun 🍀
esilacigdem Hemdem__ teşekkür ederim 🌸 bende karışık kızartma düşünüyorum ama bakalım sebzem eksik çıkabilirsin markete yapabilirim. Size de afiyet olsun 🍀
esilacigdem beyazzkuguu afiyet olsun 🍀 hamileyim son haftalarım kalan sebzeleri o şekilde buzluğa atıyorum hemen doğum sonrası kolaylık olsun diye. Şuan sebzem yok bakalım markete çıkabilirsem karışık kızartma yada fırında sebzeleri o şekilde yapabilirim
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala esilacigdem Bugün hiç bir şey yapmadım, bu saatten sonra da yapmam 😂kolaya kaçıcam ketçaplı spagetti 🍝 geçti aklımdan
zeynakiz esilacigdem Instagram sayfamda sürekli paylaşım yapıyorum yemek ek gıda vs destekleyebilir misiniz 🥰 ireminnmutfagi