tospikannesi_ Kızlar siyah elbise etek(tütü) farketmez. Düğün için arıyorum ama sade birşey istiyorum elinde olan varsa stabilirmi fiyatıyla beraber
hayalperest2310 tospikannesi_ ayyy benim annemlerde kaldı çok güzel tütülü bir eteğim vardı bir kere bile giymedim hep satışa koycm dedim de hiç nasip olmadı annemlerde evde değil yoksa uygun fiyata verirdim
Ballilokmam11 tospikannesi_ geçen gün burda bir annemiz kızına 1 yaş doğum günü için ormustu siyah isteğe bağlı siparişte yapıyordu bence güzeldi
defnevedoruk tospikannesi_ bende var 12-18 ama beli lastıkli kızıma oluyor 13kg lcw marka son postumda var
Arife-57 tospikannesi_ bende Siyam kışlık etek var hiç kullanılmadı etiketli kaç yaç hatırlıyorum eğer isterseniz bi bakıp resim yüklerim
tospikannesi_ hayalperest2310 yaaa çok üzüldüm 🥹 ikinci el sayfalarına baktım trendyola baktım hiç beğendiğim birşey olmadı buraya soruyum dedim bende
tospikannesi_ Ballilokmam11 evet güzelmiş ama örgü düşünmüyorum daha çok mevsimsel birşey ve bir yere giderken de giyebileceği cicilibicili birşey istiyorum
Arife-57 tospikannesi_ attım baktım şimdi 2 yaşmış etiketiyle duruyordu koparmışlar şirketin ipi duruyor😅
tospikannesi_ Arife-57 yaa güzel ama gold detaylı ben düz siyah istiyorum teşekkür ederim belki başka biri görür 🙏🌼