birbalannesi099 dygusalmom97 akaneu Derininannesi32 maysamoms33 akaneu zerda_arven HeeSenCokBiliyon zerda_arven kizlar ilk attığım iki görsel biri siyah biri yeşil onların kumaşı skuba kumaş ondan sonrakilerin kumaşı saten ve ben arkadaşımın nisaninda giymek istiyorum bunlari göz önünde bulundurarak hangisini önerirsiniz ?
birbalannesi099 akaneu yanlış yazmışım secemiyorum yazicaktim klavye düzeltmiş bı kaç foto aticam da renklerini secemiyirum
Deletedmom_984 birbalannesi099 ay cok güzell ikiside olur scuba kuması yazın giyemezsin ama sateni giyebilirsin hangi site tam benim tarzımm
dygusalmom97 birbalannesi099 ilk attığın modelin yeşil rengini saten aşırı kırışıyor bu arada sevemedim ben saten elbiseleri kullanışlıda değil💞
birbalannesi099 Eylul301023 evet o skuba kumaş öyle bı eteğim var ama o kumaşın elbisesi nasıl durur hiç bı fikrim yok digerleri saten
birbalannesi099 HeeSenCokBiliyon oylemiii hiç saten kıyafetim yok bı tane tül siyah elbisem vardı herkesin dugununde onu giydim şimdi yeni bı tane alayım diyorum
HeeSenCokBiliyon birbalannesi099 o siyahsa ve çok giyinmişseniz bence bunu siyah seçmeyin 😂 değişiklik iyidir. Benim var saten elbisem gerçi hepsi aynı değil ama geneli çok çabuk leke olur su lekesi vs.