ozlmhra Hormonlu spirali olup da hamile kalan varmi aranızda bi önceki adetim 39 gün sonra geldi ama ara kanama yaşadım bu ay 42 gün oldu ara kanama da yok şüphe etmeye başladım ama bi yandan da hormonlu spiral adeti kestiği için kafam karıştı
deniz7416 ozlmhra hormonlu bütün korunma yöntemlerinin böyle yaptigini duymuştum bende normal spiral vardı oda 15 günde bir adet görmeme neden oluyordu. Yani sadece yan etki olabilir
imaddesi ozlmhra benimde hormonsuz spiral ama düzen müzen yok. Ekstra geri çekilme ile korunuyoruz o yüzden korkmuyorum hiç 😁
Makbuss ozlmhra merhaba ilk defa 4 dogumdan sonra dun spiral taktığım ve hormonlu ne hormonsuz ne bilmiyorum yurtdisina yasiyorum benim taktrdigim 8 yıl korumalıymis
ozlmhra Makbuss hormonlu spiral 5 yillik ve adet kanamasını azaltma hatta hiç gelememe ozleligi var normal spiral 10 yıllık etrafimdan duyduğum kadarıyla da adet kanamasini çok getiriyormuş 10 yıllık spiralin diğer adı da bakır spiral 8 yıllık diye hiç duymadım belki yurt dışında farklı marka kullaniliyordur