Azime27_ Merhabalar bugün devlette muane olmaya gittim SGK nin spirali yasaklandığını söyledi doktor acaba yakın zaman da devlete gidip takan var mı aranizda
Bir-prens-annesiii Azime27_ hangi ildesiniz merak ettim ben 2023 yılının Eylül ayında devlette taktırmıştım ama son durum nedir bilgim yok
Prensesannesi96 Azime27_ 8 ocakta taktırdım ben basa doktora gdin çok saçma ilk defa duydum taktırmadınız devlet neden yasaklasın çok ilginç
Azime27_ edaeliz92 reis en az 3 çocuk yapın dediği için herhalde teşvik amaçlı son zamanlarda ekonomik şartlardan dolayı kimse çocuk yapmıyor
Azime27_ canmanayvesuyu evet gittiğim de bana öyle söyledi doktor ama ne hikmetse deri altı iplant yaparım dedi yani alıp gelirsen bende ona anlam veremedim onun da eczaneden maliyeti 5 bin liraymis
Azime27_ Bir-prens-annesiii Şırnak Silopi ilçesinde yaşıyorum nüfus teşvik amaçlı yasaklandı herhalde
Bir-prens-annesiii Azime27_ başka bir doktora daha gidin belki uğraşmamak için geri yollamış olabilir
Azime27_ Prensesannesi96 bilmiyorum ki hatta bana SGK yasaklamış bunun için de onları arayın nerde takabilirim ama benim bildiğim burada devlette yasaklanmış dedi
fatmanur_0705 Ben bir sene önce taktırdım Aralık 15de hastaneye gittim senelik kontrolu için muayene ettiler yani