arbcummu Anneler bebeklerinize emzik veriyormusunuz bebeğim 4.5 aylık emzik vermedim hiç pekte gerek duymadım ihtiyacımız olmadı dün vermeyi denedim ve tuttu bu saatten sonra vermem mi iyi yoksa vermesem mi daha iyi olur
aysebb arbcummu Benim kızım 15 aylık emziği bilmiyor. Yani başta ben vermedim sonra merakımdan 3-4 aylıkken ben denedim oda almadı zaten öyle kaldı
Ezooezz arbcummu bir haftalıktı verdim almadı 3 aylık her hafta deniyorum ama tutmuyor ne yazık ki onun yerine kendi yumruklarını benim parmaklarımı ve memeyi tutuyor emzik niyetine
onefinemom arbcummu hiç başlatma boşver bence , ben emzik kullanmadım. Parmak emme, memeye çok düşme vs gibi bir sorun yaşamadık çok şükür. 9 aylık olacak. Bir iki kere denemiştim ben de öylesine tutmadı. Ben de zorlamadım
kardelen1209 arbcummu bende dogdugundan beri denedim 15 çeşit emzik denemişimdir artik pes etmistim en son bakkaldan alinan emziği tuttu 3 ayliktı 😁
arbcummu aysebb ben şuan verdiğimde tutuyor ama versemde vermesemse pek birşey fark etmiyor boşuna alışmasını da istemiyorum gereklimi değilmi bilemedim
arbcummu Ezooezz bende verip vermeme konusunda kararsızım emzik kullanan arkadaşlarım tutamıyormu alışsa iyi olur rahat edersiniz falan diyor duran çoçuğa emzik çokta gerekli mi bilemedim işte ilerde sıkıntı olur mu biryandan da şimdiye kadar kullanmamış şimdi alışmasın artık diyorum
Ezooezz arbcummu eğer sürekli emme arayışında değilse vermeyin benimki keşke tutsa diyorum çünkü beni kullanıyor ellerini sokuyor ağzına kendini kusturuyor böyle değilse bebeğiniz gerek yok. Bizim doktor emzik kullansa da 6.ayda bıraktırıcam gerek yok vermeyin dedi.
Merve-milan Emzik kullanımı anneyi gercekten rahatlatan birsey.1,5 yasında emziği bıraktım ben.Coj kullanmadıgı sürece sakıncası yok
arbcummu Merve-milan mesela hangi yönden iyi oluyor bilmediğim için soruyorum şuan 4.5 aylık ve yaptığı birşey yok zaten rahatım ilerledikçe emzik ne yönden kullanışlı oluyor
arbcummu onefinemom bende öyle düşünüyorum bıraktırması da mesele zaten alışmamışken daha da alışmasın
onefinemom arbcummu aynennnn, yani 1 aylık vs olsa henüz deneyin isterseniz derdim ama zaten zor kısımların çoğu geçmiş 4.5 aylık olmuş 🥺
dmtsmnmrlp Doğduğu haftadan itibaren kullanıyoruz. Sadece uykuya geçişlerde ve uykusu bölündüğünde tekrar uyumak için kullanıyor. Başlarda uyurken çıkarıyordum ağzından ve uyanıkken vermiyordum öylede alıştı. Büyük konfor ve doktorlarda 2 yaşına kadar kullanabileceğini söylüyor zaten.
ars9824 arbcummu bebeğime bir sürü emzik denedim çok zordu ilk 2 ayı falan ama tutmadı sonra 3. Ayda tekrar denemek istedim bu sefer doğduğumda ilk denediğim emziği tuttu benim için biraz kolaylık oldu doğrusu uykuya geçişte kullanıyorum bazen çok durmadığı zaman gün içinde de emiyor ama yine de çok aramıyor emziği uyku haricinde