Balkizlarim -Drkegsbl- 2 saat önce yaptım hamsi kızartma , bol sarımsaklı tarhana çorbası karışık salata ve yeşillik turşu birde dünden yalancı balkabaklıı cheesecake var ☺️😘
Zeynepp054 -Drkegsbl- Kuru fasülye Pilav Turşu salata cacık Birde kızımla portakallı kek yapasım var 🥰
minikkurabiyee -Drkegsbl- hiç bilmiyorum kızım 3 gündür ateşli diş çıkarıyor ben de çok kötü hastayım ne yapabilirim bilmiyorum
nesizade05 -Drkegsbl- yoğurt çorbam var yanına karışık kızartma yapcam valla 28 günlük bebeyle bu kadar 😵💫
Zeliff -Drkegsbl- tarhana çorbası, kavurma, pirinç pilavı ve kış salatası olacak nasipse şuan ortada sadece kavurma var😅 bugünün menüsünü dün açılan yemek postundan esinlendim iyi oluyor bu postlar fikir açısından
Busraata33 -Drkegsbl- Annemdeyim benn 😊 Kızarmış tavuk Pilav Salata Öglene de ölemeç yapacagız(bizim yöresel yemeğimiz)
hepsigececeksabret -Drkegsbl- yazdan içi temizlenmiş içiçe koyduğum kırmızı biberlerim vardı onları dolma yaptım. Ve tarhana çorbası. Yoğurt salata vs yenir
Busraata33 Zeliff Yoğurt,un yuvalama,pazı karışımı gibi birşey valla zor biraz bana göre🤣ben yapmıyorum annem yapar yoğurtlu öğlen mezesi gibi diye