maygirl etkafa Bu boya ile brlikte bu fiyat sadece örtuyi alirsaniz 350 gbi bi fiyat örtunun fiyatı.sayfadan kendinize uygun olani incelersiniz siz🌼
ebruegehan etkafa işte şu resim kağıdını alayım diye bekliyorum. Önümüzdeki günlerde başlarım inşallah
hayalperest2310 etkafa iki aydır veriyorum 21 aylık önce boyama defteri aldım karaladı o yetmedi parkeleri boyadı sonra fayanslar en son duvarı boyamak istedi ortadan kaldırdım unutsun tekrar çıkaracam😂
hayalperest2310 etkafa valla ucunu kaçırıyorlar benden söylemesi 😂😂😂yanında duruyorum da zaptedemedim de bende toptan kaldırdım
BordoHuniliAnne etkafa carioca teddy boya var onları tavsiye ederim, hem kendine zarar vermez , tutması kolay lekesi falan da kolay çıkıyor, kolay kolay kırılmıyorda, birde silinip tekrar boyanabilen boyama defterlerinden alabilirsin.
nadidelifora etkafa bir yaşından beri abisinin kalemlerini veriyorum ona özel almadim. Sadece tek kuralımiz elinde kalemle gezmek yok 🌸
gamzeci etkafa 9 aylıkken vermiştim 15 aylık o günden beri her gün 10 15 dk oynar çizer geri toplar kalem tutmayı öğrendi erken başlayınca ince motor gelisimi için etkili boya kitapları var karalayip duruyor beraber boyuyoruz o genelde halıyı boyuyor 😃
nadidelifora etkafa kurallar uymamak içindir 🤣 kalkmak istediğinde kalemi bırak diyorum bazen bırakır bazen kaçar kesin bir kural olduğu için gidip elinden alırım.
gamzeci etkafa boyamaya yeni basladi, bizimkiler tahta kalem duvari yazmadıkça geri yerler çok istese de boyanmiyor halıya yazıyor bu ara çıkıyor geri leke çıkarıcı ile 😊