kedilipicama Merhaba anneler bebeğim 4 ay 21 günlük rk gıda daha grcmedik drumuz 6 aydan sonra basltıyomus genelde ama bebeğimin sürekli elleri agzında dişler kasınıyo bu meyve suzgeclerinden bebekler için içine alerjen yapmayan besin koyup versem olur mu?
likeli kedilipicama bir şeyler yiyebilmesi için kafasını iyi tutabilmesi oturduğunda yığılmaması eline aldığı bir nesneyi ağzına götürebiliyor olması gerekir. Bir de sindirim sisteminin hazır olması gerekir. 4 ay 21 gün biraz erken. Zaten o dönem diş kaşınmasından ziyade ellerini ağzına götürebildiğini vs keşfediyor. Ellerini emerek başlıyor sonra eline aldığı nesneleri ağzına götürecek oral dönemde yani. Bence diş kaşıyıcılar ile geçirin bu dönemi. Eğer bir yiyecek verecekseniz ısırıp koparamayacağı havuç gibi sert besinleri soyup bütün olarak verebilirsiniz.
artikbiranneyim kedilipicama benim bebeğimin de öyle acele etmeyin diş kaşıyıcı verin ek gıda icin cok erken suan
298 Ben kendi anne sütümü donduruyorum içine koyuyorum dişlerini rahatlatıyor hem soğuk olduğu için hemde anne sütü olduğu için deneyebilirsiniz bence
mavismommy Bizde 4 buçuk aylığız ek gıdaya başladık üç gün önce anne sütü olmadığı için doktor başlayabiliriz dedi ve tadımlarla başladık doktorunuzun yönlendirmesine göre hareket edin en iyisi