Zeynepp054 Günaydın hanımlar. Benim şuanki oturduğum evde duşakabin teknesi var ama akıtıyor. Ev sahibiyle konuştuk tekneyi kaldırıp düz duşakabin yapalım dedi. Bu durumda teknenin altında kalan fayanslar kötü olmuşmudur acaba daha önce yaptıran varmı?
50krsvertirreekk Zeynepp054 annemler aynı durumu yaşadı alt fayanslar değişmişti bizimkinde ama hepsi aynı mıdır bilmiyorum
misskokulummm Zeynepp054 bir kaç ay önce biz de değiştirdik batıyor maalesef ki zaten batmasa bile kaydırmaz fayans yaptırmak zorunda kalıyor insan diğer fayanslar şampuan ve suyla çok kayar Allah muhafaza biz kaydırmaz fayans yaptırmıştık
yagmurkokusu_ Zeynepp054 evet kötü oluyor bizde yeni eve geçtik banyoyu komple tadilata soktuk yan binaya su akıtma oluyor diye fayanslar baya hasar görmüş hatta klozetin altını bizden öncekiler yapmaya çalışmış daha beter yapmışlar düzeltilebilme şansı yoktu. Tekrar güzel bir fayans seçtik zemin duvar fayanslarından daha mat kayma filan olmuyor çok iyi bir tercih yapmışız.
Zeynepp054 50krsvertirreekk Bende öyle olur diye düşünüyorum. Teknenin altında kalan kısım mahvolmuştur muhtemelen. Çok teşekkür ederim yorumunuz için 🙏🏼
Zeynepp054 misskokulummm Yaa haklısınız hiç kayma açısından düşünmemiştim. O zaman zemine fayans döşenmesi gerekir mutlaka
Zeynepp054 yagmurkokusu_ Güle güle kullanın. Bizimde sadece duşakabinin ordaki fayansları değiştirirler öyle olursa muhtemelen
yagmurkokusu_ Zeynepp054 olsa da yarım yamalak gözükebilir aynı fayansı bulmak çok zor oluyor o yüzden yer fayanslarını değiştirebilirler büyük ihtimal sağol canım
misskokulummm yagmurkokusu_ canm ben de farklı fayans olursa kötü gözükür diye düşünmüştüm ama hiç öyle olmadı renk kombinasyonunu doğru yaptığın sürece modeli hiç sırıtmaz