meriyy22 Merhaba sevgili anneler, kızım burnunu temizletmeyi asla sevmiyor siz nasıl yapıyorsunuz, burun spreyi vs kullanan varmı ?
likeli meriyy22 çok tıkalı değilse günlük temizleme için nasatol damla kullanıyorum ihtiyaç olursa baby vacle çekiyorum. Hastalık durumlarında serum fizyolojik ile yıkama yapıp yinr kalanı baby vacle çekiyorum.
maygirl meriyy22 serum kullamiyordum ama 1 yıldır fısfis şişelerdekilerden kullaniyorum skmasi daha kolay oluyor.babyvacla cekiyorum.kendi cekiyor oyun haline getirdi artık.daha kucukkende biz cekerdik aglamazdı aglasada cok anliktı.pratik anlik temzleniyor zaten babyvac kullanin sizede bebeginizede işkence olmaz.
glz2 meriyy22 sterimar baby kullanıyorum eğer açılmazsa otribebe burun Aspriratörüyle çekiyorum çok doluysa alvita serum fizyolojik uygulayıp tekrar çekim yapıyorum
Bihterrr Kızım 3 aylık yaklaşık 1 aydır şu fizyolojik su ve aspiratörle temizliyordum çığlık çığlığa. Sonra eczaneden burun spreyi aldım bide elektrikli burun aspiratörü aldım. Diğerinin travmasıyla burnuna spreyi yaklaştırınca yine bi olay çıkarıyor ama spreyi sıkmayı başarınca gülümsüyor rahatlıyor. Sonra da içindeki sümükler için aspiratörü kullanıyorum asla ağlamıyor öylece bekliyor. Boşuna en başında bebeğimin sinirlerini bozmuşum . Bu arada o spreyden sonra çekmen şart değilmiş ama illa sümük oluyor içinde ben onları temizliyorum. Spreyi kendimde denedim gerçekten nefesi açıyor ama dediğim gibi nefesi açılsa da yapışan sümükleri almak istiyorum. Ben en fazla böyle bi yol buldum o burun yıkama olaylarına falan giremem kendime deneyemediğim şeyi kızıma da yapamam 😕
umay0924 maygirl Ya babyvac ı araştırdımda süpürgeyle çekilir diyor zararlı değil mi yani fazla çekme ihtimali yok mu çocuğa zarar vermez mi? Bilmediğim için soruyorum hatta şuan acilden geldik bebeğimin burnu çok tıkalı ve hafif balgamı var hava vs verdiler. İyiyse hemen sipariş vereceğim. Bebeğim 4 buçuk aylık
maygirl umay0924 bana yenidogdu zaman doktor tavsiye etmisti.zararli olsa sanmiorm neden etsin ki.bircok doktrda bliyor.supurgeye takiliyor die siz yere temas eden cekim guciyle babyvac cekim guci ayni deil sizn agzinizla uflemnz bile daha kuwwetli diye blirim elinize tutun hssetmiyorsunuz bile cekim gucunu ama ona ragmen inanlmaz guzel temizliyor.digerleri bebeğede temizleyenede işkence gibi.