Cerenasllan Oğlum 18 aylık 79 cm , daha öncede doktor ileridede kısa boylu olacağını söylemişti, beslenmesinede çok dikkat ediyorum, sizce normal mi boy uzaması için ne yapılanilir
mertinannesi__ Cerenasllan sizin boyunuz nasıl belki genetiktir benim oğlumda 18. Aylıkken 79 cmdi En son 24 aylıkken 82 cmdi yakında olcmedim şuanda 27 aylik
ereninannesi_ Cerenasllan benimki de 80cm. Ama kilosu ve baş çevresi de burda duyduklarımiza göre küçük persentile gore normal. Yüzu de minik doktor minyon tipli dedi. Geçenlerde parkta bı bebek vardı 16 aylıktı boyu benimki kadar vardı. Bizim minikler minyon yada diğer bebekler çok büyük😂
nurftma Boyu gen olarak genelde babadan alır bebekler. Babasının boyu ortalamaysa normal. Eşimin boyu 1.95 oğlum 17.5 aylık 89 cm. Kemik gelişimi için eğer ki alerjisi yoksa tahin yedirin yada tahin sütü içirin. Doktora danışın tabi önce bu konuyu.
deryacig Cerenasllan Bencede genetik olabilir benim kızım şuan 13 aylık ve boyu 82 cm eşim 1.85 ben 1.74 boyundayım .
Milanbebek Cerenasllan yoğurdu kendiniz mayalayıp yedirin çok farkediyor Bizim babamız çok kısa ben orta boy oğlunu uzun oldu. Şuan 18 aylık 92cm