ellerimt0mbikt0mbik Kardelen__ Ağlama krizleri ,giyinmek istememe,soyunmak istememe,aşırı inatçılık,tutturma,yemek seçme-yememe,istediği olmayınca kendini yerden yere atma,yenidoğan gibi saat başı uyanma,uykuya direnme.🤷🤷🤦🏻🤦🏻🤦🏻
Kardelen__ ellerimt0mbikt0mbik daha ne sayayım desene ne yapcaz bunlarla Bnm ki istediği olmadı mı kendini yere atıp ağlayarak ayağını cektiriyor uykuya direniyor suan yatak içinde oturuyoruz mesela :)
Kardelen__ Birdunyabircennetannesi 3 te mi ben gene biraz olsun seneye rahatlarız diyordum nasıl olcak nerede bu sendromlar bitecek bilmiyorum
Kardelen__ Bir-prens-annesiii Biz bu ara çekiyoruz iştahlı bebeğim nerdeyse aç geziyor son 1 aydır bu arada 25bucuk aylıgız
Birdunyabircennetannesi Bir-prens-annesiii Yemek yemiyor ki seçme sıkıntısı çekelim aç yaşıyor resmen patates kızartması bile yedirirken zorlanıyorum siz düşünün
Bir-prens-annesiii Kardelen__ oğlum da 22 aylık ve çok yemek seçiyor ilk ek gıdaya geçtiğimizde gayet herşey güzeldi dişleri çıkmaya başladıktan sonra sayılı çeşitte yemek yiyor diğer yemeklerin tadına dahi bakmak istemiyor yemiyor
Havva97 Buradaki yazılanların aynısını çekiyorum arkadaşlar bu zorlu yolda hepimize başarılar ❤️ ayyy aman şaka bi yana ne inatcı Bebek bunlar ya ne bilirse inadı falan 😀 sağlıkları yerinde olsun da gerisi mühim değil ❤️
Havva97 Kardelen__ evet ya üzerini değiştirtmiyo terlemiş yok hayır diyo sonra istediği bi şey olmayınca kendini ağlatmaya çalışıyor ki ben kıyamayıp yapayım halbuki hiç yapmadım , yüzüne vuruyo sinirden ay ama çok tatlı o kadar iyi anlıyorum ki o sancılı süreci tepkim sıfır bulsun bakalım kendi karakterini böyle 😀
Kardelen__ Havva97 rabbim evlatlarımıza sağlık versin inşallah gerisi bir şekilde halloluyor. Yorucu da olsa :)