Betulazraaa Kizim 2 yaşında dünden beri ateşi hiç düşmedi bugün doktora götürdüm influenza dedi iburamin parol ve influvir ilaçları verdi cok halsiz yavrum sürekli uyku hali ne zamana toparlanır geçiren bilen var mı ?
irosiva Betulazraaa valla koca insan ben bile 1 hafta oldu yeni toparlanıyorum öksürük kaldı mahvetti kim bilir o kuzu neler çekiyo rabbim şifa versin
kardelen1209 Betulazraaa bizde ayniyiz dünden beri 4.5 aylık eşim ben hepimizde var ne zaman gecicek bilmiyorum bian önce geçer insallah
Demett_k Betulazraaa geçen sene benim kzıım da oldu. Çok berbat bişey. Ayağa kalkıp yürüyemiyordu. Biraz toparlaması zaman alır 1 hafta nerden baksanız
chaos Betulazraaa Bizde ailecek influenzayız annem ben eşim 4 yaş kızım, 2 aylık oğluma bulaşmasın diye akla karayı seçiyorum nasıl bir illetmiş bu hastalık mahvetti hepimizi
Betulazraaa kardelen1209 geçiyor ama çok zor geçiyor bugün ancak toparlandi kızım daha yüksek ateş halsizlik uyku hali surekli
kardelen1209 Betulazraaa bizde ayniyiz cok kotü durumdayız toplasan 4 saat bile uyumamısımdir artik basım dönüyo
yorgunanne4141 Evet bizde aynıyız eşim ben 1 bucuk yasındaki kızım 3 -4 gündür iyileşemedi ilk gün cok ateşlendi 40 ları gördüm suan öksürük halsizlik var
seray2023 Betulazraaa çok zor oluyo çocuk hasta olunca öksürüğü hava vererek atlattık ama bizim domuz gribi deildi kozolak şurubu alıp icseniz iyi gelir korona zamanında oksurugunu kesmiş bunuda keser belki