simgeesell Kızlar sütten kestim 3 gün olacak memede ki süt ne zaman biter tam anlamıyla sıktığında gelmeyecek şekilde
senturk simgeesell benimkisi bi haftaya gitmişti canım ama göğüslerim aşırı şişti o bir haftada kişiden kişiye ve sütün durumuna göre değişir ama tamamiyle gitmesi 3 ayı buluyormuş
Tb19 simgeesell benimde öyle oldu dostinex ilaç kullandım yine tanıdığın bi eczacı falan varsa sor istersen
Ceylanmehmet Ahhh bizimde 3 gün oldu göğüsüm taş gibi ağrıyo çok ne yapıcam bilemedim bende ağrısı gitsin artık😔
simgeesell senturk benim bebeğim günde 1 gece 1 emerdi oda benim zorumla o yüzden aşırı bi sütüm yoktu benim de ama 3. Gün bugün bir tık rahatsız eder gibi oldu
Ceylanmehmet Biz 19 aylık olduk hala şükür sütüm iyiydi ama bazıları sağma diye bazıları sağ diyor bilemedim ama dün gece ağrısından uyuyamadım gece banyoya girip sıcak suda ovalayıp sağdım biraz rahatladım
Ceylanmehmet simgeesell bilmiyorum ilacı ama çok zormuş kesmesi arada geliyor istiyor o zaman çok üzülüyorum keşke kesmeseydim diyorum 3 gün oldu gece çok zor oluyor ilk gün istemedi dün çok ağladı
simgeesell Ceylanmehmet benim 15 aylık ama hiç meme istemiyordu kendim veriyordum açıp kucağıma alıp ağzına vermeden emmiyordu bile zorla gündüz yalandan 2 çekip bırakıyordu gece de emiyordu ama uyku sersemi benim zorumla uyumuyordu geri sallıyordum dedim neyi zorluyorum bu kadarmış emziğe çok düşkün benim ki o yüzden şükür gelip istemesi yok memeyi bile unutmuştur
Ceylanmehmet simgeesell emziği bizde emiyoruz çok düşkün emziğe bakalım onuda bırakmamız gerekiyor artık dişleri için yavaş yavaş sırayla artık
Ceylanmehmet simgeesell bu arada memeyi hala unutmadı benimki arada geliyor yanıma istiyor bitmiş süt memede diyorum pis olmuş diyorum gidiyor sonra yine ne zamana kadar sürer görücez
simgeesell Ceylanmehmet şu süreç bitti sayılır şükür seninki de artık unutmaya başlayacak emin ol 3 gün olmuş bırakma bence emzik emsinler onu da 18. Ayda bıraktırmayı düşünüyorum
Ceylanmehmet simgeesell emziği 2 yaşına gelsin bıraktırıcam 19 aylık zaten şimdi sonrada bezi bırakmayı düşünüyorum biraz hızlımı gidiyorum bilmiyorum
Ceylanmehmet simgeesell inşallah düşündüğümüz gibi olur emzik konuşmasını da engelliyor çünkü o ağzındayken hiç kelime çıkmıyor ağzından