Feyekum Dogumdan sonra kesin veriyorlar mı.bu parayı ne zaman gidip alınıyor ve nerden başvuruluyor bilen var mı birden mi 5 bin veriyorlar bebenin nüfus cuzdanini götürmeye gerek var mı hiç bilmiyorum
berfin1221 Serifealya merhaba birsey sorucaktim bu doğum parası 1 ocaktan itibaren mi benim oğlum mayis 2024 de doğdu da
Feyekum Serifealya hemen.yatiyor mu acaba şubatta dogum yapacam ben size tam.kac verdiler başka bir işlem.yok.dwmi nüfuz cüzdanı sadece bebenin
birprens_birprenses Serifealya ikinize bir nasıl verdiler acaba ne zaman doğum yaptınız ve nasıl aldınız parayı anlatır mısınız ben doğum yapalı 25 gün oldu bende alabilir miyim
Fikk 2023 ve 2024 aralık doğumlu iki kızım var bende merak ediyorum tam başvuru nerden yapılıyor herkese mi veriliyor şartları var mı
Serifealya birprens_birprenses ben 2022 de dogum yaptım bebegimin nüfus cüzdanı ve genel mudurlukten bir belge daha alıyorsunuz ne belgesi hatırlamıyorum ama sonra eşime 300 banada 300 tl vermişlerdi o zmanlar
Serifealya Feyekum bide aile ve sosyal hizmetler il müdürlüğünden bir kağıt alıyorsunuz ondan sonra bebeğin kimliği ile ptt paranız yaptıysa hemen veriyorlar
Serifealya Aile ve sosyal hizmetleril müdürlüğünde başvuru yapıyorsunuz oradan bir kağıt veriyorlar sonra bebeğin kimliği ile ptt gidip dogum ücretini almak istiyorum diyorsunuz sonra paranız yattiysa hemen veriyorlar
Serifealya zynpkkk aile sosyal hizmetleri il müdürlüğüne bir kağıt belge veriyorlar ondan sonra bebeğin kimliğiyle gidince paranız yaptıysam verirler pttden