Selinsu öncelikle geçmiş olsun😌benim bebeğimde de yeni doğduğunda olmuştu. Size önerilerim : 1. bir çay bardağı suya bir çay kaşığı karbonat karıştırıp her emdikten sonra dil ve pamukçuk olan yerlere (damak vb) bastırarak silin 2. biberon kullanıyorsanız kullandıktan sonra iyi temizlediğinize emin olun kaynatın veya sterilize edin cihaz varsa 3. bu şekilde geçmiyorsa mikostatin gut damla kullanabilirsiniz (dr veya eczacıya danışın) bu damla yutulmayacak zaten amaç pamukçuk olan yerle damlanın temas etmesi, (bebişlerin tat alma duyusu 3. aya kadar tam gelişmediği için itiraz etmeden emecektir damlalığı) bu damla max 14 gün kullanılıyor yanlış bilmiyorsam , böyle de geçmezse araştırmak gerekebilir.Elbette en doğrusu doktora danışmak ama karbonat başlangıçta önerilen yöntem. Son olarak kendi meme uçlarınızı da kontrol edin. Sizden bebişe , bebişten size geçme durumu olmasın kısır döngü hesabı. Benim oğlanda geç düzelmişti, ben de çok üzülüyordum ama geçti çok şükür. Emdikten sonra ağzı temizleyecek kadar su vermek de yapılabilir(bu pamukçuk olmasın diye büyüklerin verdiği tavsiye, elbette kaynamış soğumuş içme suyu olacak) tekrar geçmiş olsun