deniz616161 Aydan beri böyle ya öncesinde 6-7 saat uyuyan çocuk şimdi 2-3 saatte bir uyanıyor ne yapabilirim var mı tavsiyesi olan? Gündüz kucakta uyuyor gece uykusuna geçmeden emiyor ama gün içeriisnde doymuyor mu acaba
arbcummu deniz616161 4 aylık olana kadar bizimkinde güzel uyuyordu uyandığında emer yatardı dişten kaynaklı olsa gerek hem sık uyanıyor hemde huzursuz oluyor gece dalmakta zorlanıyor
mom000 Benim bebeğimde bugün tam 5 aylık oldu gece 2-3 saatte bir uyanıp mama içiyor neden böyle yapıyor anlamıyorum böyle değildi🤦🏻♀️
deniz616161 arbcummu ben de diş diye düşünüyordum ama değil sanki yaa huy oldu gibi geliyo bana sırf emmek için
Maysanin_Annesi arasbek 5,5 aydan bildiriyorum hala saatte bir bazen yarım saatte bir uyanıyor ve dalmada zorlanıyor. Büyük ihtimalle dişten kaynaklı. İnşallah sağlıklı bir şekilde atlatırız hepimiz bu süreci 😇
deniz616161 arasbek bazen bizim de 1 oluyor anne karnı sesi açıp geri döndürmeye çalışıyorım 🤦🏼♀️ uykusuzluğa tahammül edemiyorum artık
arbcummu deniz616161 bizim şuanlık diş gibi duruyor çünkü emiyor ağrısı var belli uyuyamıyor emmiyor da sonra