Şöyleki uyku düzenini ayarladım mı ayarlamadım mı bilemedim. Sabah 8 buçukta kalkıyor bir saat yada yarım saat uyanık sonra geri uyuyor saat11 civarı uyanıyor sonra gündüz uykuları kısa sonra 4 te uyuyor bazen 2 saat bazen yarım saat sürüyor uykusu sonrada 8 9 dan sonra hiç uyumuyor gece 12 yada 1 buçuk arasında gece uykusuna geçiyoruz bakıyorum saat 8 9 da gece uykusuna geçirenler var nasıl yapıyorsunuz birde bebeğim kabız ben zeytinyağla yada fitil yaparak kakasını yapabiliyor yoksa kendişiğinden yapamıyor mama içiyor anne sütüm meme reddi yaşadım sonrada sütüm kesildi mama veriyorum kabızlığa benim müdalem dışında nasıl olabilir eşim vardiyalı şuan tekim zaten bende iyi değilim kanamam kesilmişti tekrar şiddetli başladı bünyem kaldırmıyor artık toparlanamadım sezeryandan sonra kendi ailem destek aslında ama abin suriyeden izne geldi uzman çavuş abim. Onla vakit geçiriyorlar annemle aramda 1 saatlik yol var. Eşimin tarafsa şuan ben onlara götürürsem seviyorlar işleri çok fazla var hayvancılık yapıyorlar aramızda 5 dklık yol var neyse lohusayken zaten yani doğum yaptığım sırada sıkıntı çekmiştim profilimde paylaşmıştım neyse bu kabızlık uyku düzeni bunların sıkıntısını çeken ve çözüm bulan yada bu konularda bilgisi olan var mı benim ilk bebeğim çok tecrübesizimde