hellobitchs kızlar yayla çorbası yaptım dün ama bi kazan yaptım nasıl oldu anlamadım buzlukta poşetleyip koysam olur mu çıkarıp ısıtıp kızıma yedirim yapan varmı böyle yada napıyım yoksa çöpe gidicek
Mavigokyuzu hellobitchs ben yapmıştım, kazanla mercimek çorbası ve sebze çorbası pişirip onları küçük saklama kaplarına bölüp, buzluğa atmıştım. Sonra yemek yapamadığım günlerde çıkarıp hep beraber yemistik🤗
esrayadasare hellobitchs yoğurt çorbası kesilmişti ben de deneme amaçlı atmıştım Buzluğa sonra çöp oldu
merkursavascisi_06 hellobitchs kaynar kaynamaz cam kavanoza koyup sağlam kapakla tutturursanız o çorba baya bi dayanır. Buzlukta annem kuru fasulye nohut yemeği bulundurur bi şey olmuyo ama yayla çorbası için bilemedim denemekten zarar gelmez sanki
elisa2705 hellobitchs Ben asla yedirmem öle bebekler icin tazelik önemli onu siz icin bebege yeniden yapın.
hellobitchs esrayadasare kaynanam yaparken sürekli karıştırma bu yoğurt kesilmez demişti gerçektende hiç kesilmedi ama bilemedim koysam kesilir mi
esrayadasare hellobitchs hayır benimde yapıp tükettiğim esnada kesilmemişti Buzluğa atıp çıkarınca kesildi