incitaneminannesi Bir kesim 9. Ay aşısını yaptırmıyor tecrübeli anneler siz yaptırdınız mı yaptırmadınız mı?
Deletedmom_216 incitaneminannesi oglum 8 bucuk aylik ama yaptirmayi dusunmuyorum sahsen. Zaten 12. Ayda yapilan bi aşiymis kaldi ki takvimde bile 9. Ayda aşi yok. O yuzden yaptirmayi dusunmuyorum ben
uykuyusevmeyenbebe incitaneminannesi bu güne kadar aşıları hep yaptırdım 9.ay aşısını yaptırmadım bu saatten sora da diğer aşıları yaptırmayı düşünmüyorum
Ngr_hurma incitaneminannesi bende yaptırmadım zaten 1 yas ta yapılan bir aşı.ülkemizdede çok göç oldugu için sonradan eklenmiş
incitaneminannesi Deletedmom_216 bende sizin gibi düşünüyorum aslında yarın doktor kontrolümüz var bakalım ne yorum yapacak
HeeSenCokBiliyon incitaneminannesi şöyle düşündüm yaptırmazsak ve ilerde onun yüzünden bişey olursa kendimi asla affetmem dedim ve yaptırdım herhangi bir sıkıntı da olmadı bizimki sadece diş çıkarma dönemine denk geldiği için ateşi oluyordu. Hayırlısı olsun yine de size kalmış bir şey tabii ki
14032 incitaneminannesi 9 ay aşısı yaşadığın şehre sonra salgın durumu yüksekse yapılıyor tekrarlama aşısı diye geçiyor hatta
Deletedmom_216 incitaneminannesi soyledigini bana da soyler misiniz merak ettim. Bizim de kontrole daha var bi doktor görüşü daha duymak istedim