betul912_ Dün öğlenden beri düşmeyen Ateş var şu an 38 derece gece acile gittik boğazları kızarmış dedi antibiyotik verdi 2 doz kullandık 3 dozda ağrı kesici verdim ama hiç etki etmedi ne yapabilirim başına gelen var mı
betul912_ betul912_ suya sokmaya çalıştım ama ayaklarını bile koymuyor havlu istemiyor kucağımdan 5 dakika bile inmiyor
aura_meselesi_bu_sekerim betul912_ en iyisi ilik su annesi Aglasa da bagirsa da ilik suyla dus aldırın üzerini ince giydirin Vucut soğuyunca üşütmesin tabi kontrollu yapin bunlari
Hadianne betul912_ antibiyotik 3 günden sonra etki etmeye başlıyor doktor özellikle söyler zaten 5 günü tamamlayın diye ilaçlarını düzenli verin ateş düşürücüyü verirken ateşinin çıkmasını beklemeyin 4 saate bir verin
betul912_ sfadurmaz teşekkürler evet burda birkaç post gördüm gerçekten salgın var bizde kalabalık ortama girdik geçen pazar bilsem gidermiydim
Beybisii_ Antibiyotik anca etkisini gösterir ilacı 4 saate bir tekrar ver ateşin çıkmasını bekleme ve ateş düşürücüyu dönüşümlü kullan bir onu bir onu bir şekilde ellerini islat sur vücuduna ve kucağında daha çok çıkar ateşi birde kaç kg çocuk