herseyguzelolacak24 tugrul724_ merhaba benim bebeğimdede 2 haftalıkken oldu temizledikten sonra pamukla kurulayıp fito krem ve hametan sürdüm bi kaç güne geçti.
aura_meselesi_bu_sekerim tugrul724_ makat catlagi oldugunu nasil anladiniz ? Doktora gittiniz mi ? Gittiyseniz onun onerileri yeter zaten kucucuk bebege fazla da mudahale edilesi bir durum yok… Bence bu konuda fazla onerilere acik olmayin ilerde basura cevirir bebeginizi
Tugba19_ tugrul724_ doktor 2 krem verdi kullandm geçmedi kantaron yağı sürdüm 2 günde iyileşti kantaron yağı sürün hem karnına hem poposuna hafif de poposunun içine doğru
tugrul724_ herseyguzelolacak24 bnde hametan kullanıyorum. Ama pamukla hiç kurulmadan kullanıyodum. Hava alması için bir kaç dk açık bırakıyorum. Pamukla kurulayıp öyle süreyim
herseyguzelolacak24 tugrul724_ evet bi kaç dakika açık bırakıyorum bende bide arada ılık suya sokuyordum 3 4 dakika bekliyordu hem gazına iyi geliyor hemde poposuna iyi geliyordu. Islak kalmasın dikkat edin doktor önerisi hepsi
tugrul724_ Tugba19_ iki krem verdi bana da onu kullandım şimdi. Bakalım. Demir ilacından dolayı mı böyle oldu diye düşünüyorum