leylannpembemontu Kızlar hangi zeminde doğru sonuç çıkıyor bide aç karnına tuvalete çıktıktan sonra tartıldım iki defa 3 saniye arayla ama 500 gram oynadı hangisi doğrudur ikinci tartılışım mı
hazale966 leylannpembemontu parke veya mermerde doğru cıkıyor, birde aç karnına tuvalete çıktıktan sonra olan doğrusu.
Dolores leylannpembemontu gösterge sıfır ise o zemin doğrudur genelde.. ben parkeye koyuyorum ama onun da doğru yerini bulmak lazım
S_x_w leylannpembemontu öyle olmaması lazım biraz bekleyip tekrar tartılmanız daha doğru olur..yine farklı çıkarsa belkide zemin düz değil..ya da tartınızda problem var
leylannpembemontu hazale966 o şekil yaptım işte ama iki defa üst üste çıktım tartıya 500 gr oynadı hangisini baz almalıyım diyet yapıyorum önemli benim için
leylannpembemontu Dolores gösterge sıfır ama ben iki defa üst üste tartıldım 500 gr oynadı hangisini baz almalıyım kilo takibi yapıyorum diyetteyim de
leylannpembemontu S_x_w tartıyı alalı 2 hafta oldu yeniden tartıldım şimdi ikinci kez tartıldığımla aynı çıktı teşekkür ederim