Sunshine__  Kızlar doktora gidemiyorum aranızda kan tahlilinden anlayan varsa bakabilir mi ben anlamıyorum doktora attım ama cevap alamadım
Annegibi2006 Sunshine__ demir eksikliği görünüyor ama fazla değil yine doktorunuz daha net bilgi verir b12 çok yüksek çıkmış takviye mi kullanıyorsunuz
Sunshine__ Annegibi2006 acaba diyorum tahlil sonucu yanlış olabilir mi betahcg 2000 olabilir mi B12 1.20 😁🤣
Annegibi2006 Sunshine__ yani bende şaşırdım çok yüksek hamile kalmakta istiyorsunuz sanırım ama maalesef değilsiniz 🥹 b12 çok şaşırttı beni mutlaka doktora görünüm bazen cihazlarda sıkıntı olabiliyor diğer sonuçlar çok ciddi değil değil benim anldığım kadarıyla tabi doktorunuz daha doğru yönlendirir ☺️
Sunshine__ Annegibi2006 Yok kız ne zamandr hasta olmayınca belki vardır die ümit etmiştim bebeğim var daha küçük kendimi çok alıştırdım galiba o yüzden böyle oldu😁 teşekkürler doktora bi göstereyim
gizemmumayy Ben doktor değilim tabiki ama B12 yüksekliği (takviye almadıysanız) çok iyi bir şey değil diye okudum bir makalede.En kısa sürede doktorunuzdan bilgi alın bence