Baharttttt Merhaba kızım iki uykuya da 7. Ayda düşmüştü şimdi 1 yaşında 2. uykuyu asla uyumak istemiyor ilk uykununda saatini ileri attı daha uzun süre uyanık kalıyor. Tek uykuya 1 yaşında düşen var mı acaba
limonzeytinmom Baharttttt Tek uyku dediğiniz sadece gece uykusu mu yani 🙄 Kızım 3 yasında hala yarım saatte olsa uyutuyorum. Bir ara direndi uyumıcam diye ama konustuk zorladım gün içi mutlaka uyutuyorum dayanamıyor çünkü zaten. Beni de annem okula gidene kadar hep öğlen uyuturdu, ben de öyle düşünüyorum
Esra_Omer_Alp Baharttttt yaş olarak hatırlamıyorum ama benm oğlumda erkenden tek uykuya düşmüştü ikinci oğlum 8 aylık hala 3 uyku yapar
hellobeybi Baharttttt tek uyku dediğiniz gündüz için herhalde. gündüz biz tek uykuya düştük kızım 13 aylık 2 hafta falan oldu. zaten böyle öneriyor doktorlar 1 yaşından sonra
aysebb Baharttttt 12-18 ay geçiliyor genelde zaten ama genelde uzmanlarında tavsiye ettiği zaman 14-18 arası. Fakat her bebek bir olmuyor. Eğer uyumak istemiyorsa sıkıntı oluyorsa tek uyku deneyebilirsiniz. Biz 15 aylık olduk yeni düşüyoruz daha teke ama her bebek farklı
Tesla123 Baharttttt sabah 6.30-7:00 arası uyanıyor. 11:30-12:00 gibi uyuyor. Bazen 1.5 bazen 2 saat. 19:00 da da gece uykusuna geçiyor. Bu ara uyku gerilemesi ve reflüden çok sık uyanıyor ama :(
Kedilivebebeli1 Benim oğlum 11 aylıkken tek uykuya düştü, öğlen uykusunu 22 aydan sonra bıraktı.Sabah ⅞ arası kalkar , akşam 7/10 arası uyur.
selimalpinannesi Normalde 15. aydan sonra falan tek uykuya düşmesi lazım ama benim bebeğim de 12:30 aylık olduğunda bir haftadır yani tek uykuya düşürdü kendi kendine aynı dediğiniz gibi uykuya çok zor Geçiyordu ikinci uykuyu zaten hiçbir şekilde uyumak istemiyordu sonra ben de tek uykuya düşürdüm ona uyum sagladim yani sabah 7:30 sekiz gibi uyanıyor 12’de öğle uykusuna yatıyor 1:30 gibi uyanıyor akşam sekizde akşam uykusuna yatıyor 8:30’da en geç uyumuş oluyor